Veranda

Veel mensen houden van het leven buiten, maar het weer in Nederland laat dit niet altijd toe.
Hiervoor is een veranda of overkapping de ideale oplossing. Zo kunt u maximaal genieten van uw tuin met een weinig onderhoud. Het geeft uw huis een vriendelijke stijlvolle uitstraling.
Grondmand Bouwservice maakt de veranda geheel op maat en volledig naar uw wensen.


Timmerwerk

Grondman Bouwservice is al jaren lang gespecialiseerd in timmerwerk.
Dit komt goed van pas bij onze timmerwerk projecten. Met oog voor details en veel relevante praktijk ervaringen, komen wij altijd met onze klanten tot een perfect resultaat.


Dakwerk

U kunt bij ons voor alle soorten dakbewerking terecht, o.a. alle soorten golfplaten, dakpannen, dakgoten. Dit kan voor een schuin of plat dak uitgevoerd worden.
De algemene taken binnen het bedrijf zijn: isoleren van daken, renoveren van de daken en het repareren van daklekkages.


Tegelwerk

Grondmand Bouwservice maakt van vakmanschap een passie.
Als modern gespecialiseerd bedrijf weet Grondman Bouwservice tegelwerk op de hoogste kwaliteit te plaatsen. Wij plaatsen wandtegels, vloertegels en mozaïktegels voor in het hele huis.


Metselwerk

In het afgelopen jaar heeft Grondman Bouwservice vele exclusieve metselwerken, naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd.
Bij ons kunt u terecht voor het metselen van verschillende soorten metselverbanden, voegen, kolommen, sierwerk, formaten en figuren.


Isolatie

Naast het renoveren van de woning heeft Grondman Bouwservice ook ruime ervaring met het na-isoleren en verduurzamen van de woning.
Wij kunnen u adviseren over glasisolatie, geluidsisolatie, vloerenisolatie, dakisolatie, gevelisolatie. Hierdoor verliest uw woning geen warmte meer via ramen, muren, vloeren en het dak.Overige diensten referenties

 • Hallinkhoeve

  Opdrachtgever: Hallink

  Plaats: Egede

  Straat: Stobbelaarsweg 2

  Oplevering: 02-2011

  Overige informatie:
  Grondman Bouwservice heeft bij De Hallinkhoeve voor een informatiebord een afdakje gemaakt.

  Vorige pagina...